O NAS

Podjetje Tramontana-pro d.o.o. deluje že od leta 1992 kot družinsko podjetje, ki se ukvarja izključno s proizvodnjo čokoladnih izdelkov. Ponosni smo, da vam lahko nudimo izdelke iz čokolade vrhunske kakovosti in okusa, saj nam le to omogoča široko prepoznavnost.
Proizvodni obrat je opremljen s sodobnimi aparaturami, ki zagotavljajo upoštevanje vrhunskih standardov v procesu proizvodnje, po drugi strani pa še vedno omogočajo uporabo tradicionalnih metod za ročno izdelavo pralin. Kombinacija obojega zagotavlja, da se s svojo ponudbo čim bolj približamo željam kupca, hkrati pa omogoča, da kupcu nudimo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo.
Visoko kakovost naših izdelkov zagotavlja dejstvo, da uporabljamo le pravo čokolado vrhunske kvalitete, izmed maščob pa dodajamo le kakavovo maslo. Strogo nasprotujemo vsakršni uporabi gensko spremenjenih organizmov.
Pri postopku proizvodnje upoštevamo najvišje varnostne standarde in higienska pravila. Zaposleni se nenehno izobražujejo in seznanjajo z novostmi na tem področju. V procesu proizvodnje so upoštevani vsi higienski in varnostni standardi, ki jih predpisuje HACCP sistem.

TRAMONTANA-PRO d.o.o.

Liminjanska cesta 94a, 6320 Portorož

Proizvodnja:
Obrtna 7, 6310 Izola

Trgovina:
Ankaranska ulica 3a, 6000 Koper (Nakupovalni Center Supernova)

Telefon:

05/674-2037

GSM:

041/709-626 ali 031/630-656

Fax:

05/674-2036

E-mail:

info@cokoladnica-tramontana.si

Piši nam:

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo